Nieuws

Nieuws

Het clubnieuws van RKSV Cito.

eerste wedstrijd met nieuwe selectie!

16 juni 21:00  op 17 Juli speelt Cito 1 met de nieuwe selectie een uitwedstrijd tegen HVCH. De wedstrijd zal om 13:30 beginnen


Onze clubwinkel

16 april 10:30  Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Om de club te helpen is er een leuk nieuw initiatief gestart genaamd: OnzeClubwinkel. Het mooie van deze actie is dat het je helemaal niks kost behalve uw tijd. Hoe werkt het: via OnzeClubwinkel kunt u doorklikken naar enkele webshops zoals bol.com, coolblue, mediamarkt en nog tal van andere site's. 1. u maakt een account aan via de link op onze homepagina van www.rksvcito.nl (aan de rechter kant onder kopje onzeclubwinkel staat een geel balkje met sponser de club) 2. als u ingelogd bent klikt u op de gewenste webshop. 3. u doet net als anders de bestellingen bij de webshop. 4. na goedkeuring van OnzeClubwinkel ontvangt cito het geld. Het kost niks dus behalve u tijd. Mochten er vragen zijn stel deze gerust.


75 jarig bestaan

15 april 17:30  Vanwege het 75 jarig bestaan is de historie pagina mede dankzij de input van Gerrie van der Heijden uitgebreid beschreven. Zeker de moeite waard om te lezen!


Gedragscode

8 juli 9:45  Gedragsregels Cito Zie hieronder meer »


Vrijwilligers gezocht

14 maart 9:00  Vrijwilligers gezocht


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!